Skip to the content

ALSANG - FÆLLESSANG FOR ALLE

 

Mariagerfjord Kulturskole og Mariagerfjord Korskole inviterer til fællessang for alle -  mandag, tirsdag og torsdag i uge 35, 2021. ALLE er velkomne og ALLE kan være med. Vi synger i Arden, Mariager og Hobro, og alle tre dage sørger vi for at spille op til en hyggelig time med livemusik.

Arrangementerne er gratis. 

 

FÆLLESSANG FOR HELE FAMILIEN - Mandag d. 30. august kl. 16.00 på plænen bag Arden Skole

”Mariagerfjord Korskole inviterer til hyggelig fællessang for børnefamilier på plænen bag Arden Skole mandag den 30. august kl. 16.00. Vi kommer til at synge, hoppe og danse til både kendte og lidt mindre kendte børnesange med temaet frihed i børnehøjde, og et velspillende lærerband fra Mariagerfjord Kulturskole akkompagnerer sangene.”

 

FÆLLESSANG MED DE GODE MÆND - Tirsdag d. 31. august kl. 19.00 i Rosenhaven i Mariager

Kom til hyggelig fællessangsarrangement med alle de gode gamle ”travere”. Mariagerfjord Korskole og ”De Gode Mænd” inviterer til Alsang i Rosenhaven: tirsdag d. 31. august kl. 19.00.

Dette bliver en aften i såvel smukke omgivelser som i smuk genkendelig musik, når der spilles op til klassikere som ”En lærke letted’”, ”Den gamle gartner”, ” Nu falmer skoven” osv. Rosenhaven i Mariager vil danne den fysiske ramme, mens ”De gode mænd” med Maj-Lis Hoffer Henriksen fra Mariagerfjord Kulturskole som forsanger, vil danne sangens og musikkens ramme.

Vi skal synge en times tid, der vil blive udleveret tekstark og så er det bare at lade sig føre ind i sangens univers. Tag gerne en god ven under armen og kom og vær med. Arrangementet er gratis.

“De Gode Mænd” har forlængst fejret deres 25 års jubilæum og orkestret har optrådt nær og fjern og er kendt for deres underholdende koncerter.  Violinisten Esben Kjær, der er underviser på Mariagerfjord Kulturskole har i mange af årene har været tilknyttet orkestret. Udover almindelig koncertvirksomhed har orkestret opført Sommer i Tyrol, My Fair Lady, Mød mig på Cassiopeia, Folk og røvere i Kardemommeby og har kastet sig over musik fra wienerklassikere til nyere popmusik.


FÆLLESSANG PÅ STORE TORV - Torsdag d. 2. september kl. 19.00 i gågaden i Hobro

Mariagerfjord Korskole inviterer alle til fællessang torsdag d. 2. september kl. 19.00 – vi synger de kendte danske popsange, som du helt sikkert kender fra radioen. Mariagerfjord Juniorkor synger for, og det hele akkompagneres af et fedt live-band. Så kom og mærk en masse god energi og en time fyld med fed musik!

Mariagerfjord Juniorkor er et rytmisk pigekor med 30-40 piger i alderen 12-15 år (6.-9. kl.). De er en del af Mariagerfjord Korskole, som er Danmarks eneste rytmiske Korskole og også landets første rytmiske sangkraftcenter. Korskolen består af 6 elitekor, 8 skolekor, 2 lungekor og 1 rytmisk voksenkor.r en del af Mariagerfjord Korskole