Skip to the contentKom og vær med i uge 26 til kreative dage og musikcamps med Kulturskolen!

 

I uge 26 har Kulturskolen en masse sjove kreative aktiviteter og musikcamps - og vi glæder os til at se dig!

2. - 6. klasse, mandag - fredag på Kulturskolen i Hobro

Kor-Camp i Hobro

Vi skal synge en masse sjove popsange, lege med stemmen og hygge os hele ugen med 30-70 sangere. Vi synger sange, som du sikkert kender i forvejen, eller som du nemt får lært. Så kom og vær med til ”Kor-Camp 2023” i uge 26. Vi glæder os til have dig og mange andre børn og unge med til den fedeste uge i starten af din sommerferie. Det bliver en uge fyldt med sang og fællesskab.

2. - 6. klasse, torsdag eller fredag på Arden Skole

Papkassesjov i Arden

Vi bygger sjove skulpturer ud af pap og andre spændende genbrugsmaterialer. Hvis du selv har en god papkasse, du kunne tænke dig at forvandle til et kunstværk, så tag den bare med. Der vil være mange forskellige materialer man kan bruge løs af . Indimellem skal kunstværkerne tørre, så der lærer vi at lave vores egne skitsebøger, som vi selvfølgelig også skal tegne/male i. Man er velkommen til at tilmelde sig til både holdet torsdag og holdet fredag.

3. -. 9. klasse, mandag - onsdag i Ishuset, Hobro

Jazz Camp for Piger

JazzCamp for Piger er spændende og sjov musikundervisning fra mandag til onsdag i uge 26 i sommerferien.

På campen skal vi lave vores eget band med vores egen musik og et sejt bandnavn! Vi skal være kreative og lære at skabe musik ved at improvisere og spille på helt nye måder. Vi skal hygge os, møde nye venner og grine sammen dagligt, mens vi spiller og lader os inspirere af jazz fra hele verden.

Campen er for piger i 3.-9 klasser fra både Mariagerfjord Kommune og Rebild Kommune. 

Kom med på tre dages sjov musikcamp i sommerferien – kun for piger!

for unge 13-19 år, mandag - onsdag i Nordkraft, Aalborg

'Udspringer' Sommer-Camp

'Udspringer' inviterer unge rytmiske musikere i Nordjylland til sommer-camp.  Nu har DU muligheden for at tjekke ind til 3 intense dage i uge 26, hvor der skal spilles og skrives musik sammen med en flok professionelle musikere, der alle kommer fra de nordjyske musik- og kulturskoler. Så ta' din veninde eller kammerat med til Aalborg og få nogle fede musikdage!