Kulturskolen får kreativiteten til at blomstre på skolerne i uge 41

I uge 41 får rigtig mange af kommunens skoler besøg af undervisere fra Mariagerfjord Kulturskole. Her har de fleste skoler emneuge, og derfor har Kulturskolen tilbudt dem en kreativ gave.  


Det er Kulturskolens undervisere, der kommer med en gave til skolerne. Underviserne har forberedt projekter og aktiviteter, som de tager med ud på forskellige skoler rundt om i hele Mariagerfjord Kommune.  Det giver rigtig mange børn mulighed for at opleve den kreative verden på tværs af fagene dans, scenekunst musik og billedkunst. 

Samarbejde om hele den kreative verden
Aktiviteterne på skolerne er fra alle hjørner af den kreative verden. På programmet er der bl.a. afrikansk dans og musik, sammenspil med guitar, bas og trommer, korsang og bevægelse, scenekunst og skuespil, kreativt kunstprojekt med sang og billedkunst, klaverworkshops og musikalsk oplevelse med instrumentgrupperne messing, træblæsere og slagtøj.

Det er følgende skoler, der i løbet af uge 41, får besøg af Kulturskolens undervisere: 
Hadsund Skole, Arden Skole, Assens Skole, Mariager Skole, Rosendalskolen, Bymarkskolen, Mariagerfjord Idrætsskole, Astrup Specialskole, Solhverv Privatskole og Havbakkeskolen.

Se den fulde oversigt over aktiviteter her