Skip to the content

GENÅBNING AF KULTURSKOLEN

Onsdag den 27. maj kunne vi med stor glæde genåbne for fremmødeundervisningen.

En stor del af undervisningen er startet op igen d. 27. maj, men der er desværre enkelte hold/fag som ikke kan genåbne allerede nu, eller områder vi helt må udsætte til næste skoleår.  Det skyldes bl.a. særlige retningslinjer for afstand ved f.eks. korsang. I andre tilfælde er årsagen forsamlingsforbuddet på 10, så vi må afvente beslutningen om at udvide d. 8. juni.

I forbindelse med genåbningen af fremmødeundervisning er der retningslinjer og forholdsregler, der skal følges. Alle elever har modtaget mail fra Kulturskolen med information om det specifikke undervisningsfag.

!VIGTIGT!
Har du symptomer på sygdom - også milde symptomer - så skal du ikke møde op til undervisning. 

Her kan du læse Kulturskolens information om genåbning, med oplysninger om bl.a. adgang til undervisningslokaler, afhentning og afviklingen af undervisningen, samt retningslinjer udarbejdet af Branceforeningens for danske Musik-og Kulturskoler.

Nedenfor finder du også Kulturministeriet retningslinjer for genåbning af foreningsliv og andre folkeoplysende og kulturelle aktiviteter – indendørs (udvidet fase 2), samt Danske Musik- og Kulturskolers vejledende anbefalinger ved genåbning.

Derudover kan du også hente Sundhedsstyrelsens pjece ' Til dig, der har symptomer på sygdom'.