Skip to the content

UNDERVISNING

Violin

Strygerne er fundamentet i det klassiske symfoniorkester, men de er også fremragende soloinstrumenter. Violinen er den mindste i gruppen, den er et melodiinstrument og bruges i mange forskellige sammenhænge, bl.a. klassisk, pop, rock, jazz og folkemusik. For at få glæde af at spille selv og sammen med andre er det vigtigt, at du fra starten lærer at holde instrumentet rigtigt og at skabe en god klang.
 
For at opnå et godt resultat skal du være indstillet på at øve dig hjemme, og du skal være indstillet på at deltage i Kulturskolens lille orkester, der øver i Hobro.
 
Violiner fås i adskillige små størrelser. Du kan derfor begynde i en tidlig alder.
 
Undervisningen tilbydes som soloundervisning eller holdundervisning.
 
Pris
 
 
DET LILLE ORKESTER - KLASSISK SAMMENSPIL FOR ALLE
For at styrke det klassiske område er der obligatorisk sammenspil for alle, der spiller et klassisk stryge- eller blæseinstrument:

Mandag kl. 17.20 – 18.20.

Det vil være lidt forskelligt, hvor meget af sammenspillet man er med til, da alle niveauer er repræsenteret. Dirigent er Esben Kjær. For at alle kan følge med, kan der i perioder være tilknyttet mere end én underviser.
 
Når du tilmelder dig et klassisk stryge- eller blæseinstrument er du tilmeldt gratis sammenspil 30 gange i den kommende sæson. Når vi bruger ordet obligatorisk, så er det for at øge din indlæring ved at spille sammen med andre og det hver uge i 30 uger. Vi anser det for en selvfølge, at du som elev går til sammenspil når dit valg er et orkesterinstrument.
 
Såfremt du ikke ønsker at gå til obligatorisk sammenspil om mandagen bedes du skrive dette i kommentarfeltet.

Tilmeld