Skip to the content

UNDERVISNING

Trompet

Messingblæsere
Trompet, kornet, baryton, trombone og tuba er alle medlemmer i messinginstrument familien.
De bruges i mange genre, som vi kommer rundt om f.eks. klassisk-, rytmisk- og swing-musik.
 
På messinginstrumentet, er det dig der skaber lyden med dine læber og luft og ventilerne bruges til at skifte imellem de enkelte toner. En trombone har et træk, i stedet for ventiler, hvor man med trækket gør tonerne dybere eller højere.
Som ny på instrumentet, arbejdes der først med blæseteknik og kontrollen over sit instrument. Efterhånden, som man behersker sit instrument, arbejder vi mere med teknik, teori, improvisation, gehør og klang.
 
Det tager ikke lang tid, før du kan spille lettere stykker og deltage i sammenspil og skabe musik sammen med andre.

Undervisningen tilbydes som soloundervisning eller holdundervisning.
 
Pris
 
DET LILLE ORKESTER - KLASSISK SAMMENSPIL FOR ALLE
For at styrke det klassiske område er der obligatorisk sammenspil for alle, der spiller et klassisk stryge- eller blæseinstrument:

Mandag kl. 17.20 – 18.20.

Det vil være lidt forskelligt, hvor meget af sammenspillet man er med til, da alle niveauer er repræsenteret. Dirigent er Esben Kjær. For at alle kan følge med, kan der i perioder være tilknyttet mere end én underviser.
 
Når du tilmelder dig et klassisk stryge- eller blæseinstrument er du tilmeldt gratis sammenspil 30 gange i den kommende sæson. Når vi bruger ordet obligatorisk, så er det for at øge din indlæring ved at spille sammen med andre og det hver uge i 30 uger. Vi anser det for en selvfølge, at du som elev går til sammenspil når dit valg er et orkesterinstrument.
 
Såfremt du ikke ønsker at gå til obligatorisk sammenspil om mandagen bedes du skrive dette i kommentarfeltet.
 

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld