Skip to the content

UNDERVISNING

Mariagerfjord Minispirekor

Syng med i vores Minispirekor!
Elsker du at synge, og har du lyst til at synge sammen med andre piger? Så tilmeld dig en optagelsesprøve og bliv en del af vores Korskole.

Hvem er vi?
Mariagerfjord Minispirekor er et rytmisk børnekor med 20-30 piger og drenge i alderen 6-8 år (0.-2. kl.). Koret synger sange, som du sikkert kender fra radioen.

Vores kortimer er fyldt med sang, fællesskab og seriøst arbejde, og vores kortræning er baseret på mottoet: Det skal være fedt at være her! Mariagerfjord Minispirekor fungerer som aspirantkor til Spirekoret og Juniordrengekoret. 

Vi øver hver torsdag og holder ca. 5-8 koncerter om året. Vi tager også på en lille turné, hvor vi synger på forskellige skoler. Koret er et ambitiøst børnekor med mødepligt til den almindelige undervisning.

Kan jeg tilmelde mig en optagelsesprøve?
Ja, du kan! Du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før. Du skal bare elske at synge!

Læs mere og tilmeld dig optagelsesprøven på www.mariagerfjordkorskole.dk.

Når du er blevet optaget i et af korene skal du registrere din tilmelding her nedenfor.

BEMÆRK: Du kan ikke tilmelde dig til optagelsesprøve via knappen 'Tilmeld' nedenfor. Her kan du først tilmelde dig EFTER, du er optaget i koret.

Underviser
Maj-Lis Hoffer Henriksen

Sted
Mariagerfjord Kulturskole, Christiansgade 1, 9500 Hobro

Tidspunkt
Torsdag kl 17:00-18:15

Pris
Hvis man i forvejen går til solosang eller et instrument i Mariagerfjord Kulturskole, er deltagelse i Minispirekoret gratis.

Tilmeld