Skip to the content

Mariagerfjord Drengekor

Syng med i vores Drengekor!
Elsker du at synge, og har du lyst til at synge sammen med andre drenge? Så tilmeld dig en optagelsesprøve og bliv en del af vores Korskole.

Hvem er vi?
Mariagerfjord Drengekor synger rytmisk kormusik, sange som du sikkert kender fra radioen.

Vores kortimer er fyldt med sang, fællesskab og seriøst arbejde, og vores kortræning er baseret på mottoet: Det skal være fedt at være her! Mariagerfjord Korskole har 2 drengekor, Mariagerfjord Drengekor (12/13-20 år) og Mariagerfjord Juniordrengekor (8-12/13 år) og de mødes hver mandag. Først synger Juniordrengekoret alene en time, så sammen med Drengekoret en time, og derefter synger Drengekoret en time alene.

Koret har ca. 6-10 koncerter pr år. Udover koncerter kan en sæson for Drengekoret f.eks. indeholde indspilning, musikvideoproduktion eller sociale arrangementer.

Kan jeg tilmelde mig en optagelsesprøve?
Ja, du kan! Du behøver ikke at kunne læse noder eller have gået til kor før. Du skal bare elske at synge!
Hvis din stemme er gået i overgang, så kan du søge ind i Drengekoret. Hvis din stemme endnu ikke er gået i overgang, så kan du tilmelde dig Juniordrengekoret uden en optagelsesprøve.

Du tilmelder dig en optagelsesprøve ved at tilmelde dig koret her på siden, og derefter modtager du mere information om selve prøven.
Der er tilmeldingsfrist til Drengekoret d. 15. juni 2023.Underviser
Christian Fris-Ronsfeld

Sted
Mariagerfjord Kulturskole, Christiansgade 1, 9500 Hobro

Tidspunkt
Mandag kl 17:45-20:15

Pris
Undervisning i Drengekoret er gratis.


 

Tilmeld