Skip to the content
Talentelever synger og spiller på instrumenter på scenen

Om Musikerlinjen

Musikerlinjen er for dig mellem 15-20 år, der har særlige ambitioner inden for musikkens verden! Her har vi fokus på det kunstneriske aspekt af at være musiker. Musikerlinjens formål er at videreudvikle talenter til at skabe og fremføre selvskreven musik, derfor kan du glæde dig til at spille koncerter og indspille dine egne sange.

Sammen tager vi til en række koncerter og udvikler vores netværk ved at tage på regionale talentcamps samt mødes med bl.a. MGK Nord. Endeligt slutter vi hver sæson af med at tage på en turné sammen, hvor vi fremføre vores selvskrevne sange.

Er du interesseret eller har du spørgsmål?
Så kontakt vores talentkoordinator Mads Houe Sørensen via nedenstående link.

Undervisning

  • Soloundervisning i hovedfag (40 min. ugentligt i 34 uger pr. sæson)
  • Sammenspil (60 min. ugentligt i 30 uger pr. sæson)
  • Flexfag og projekter (90 min. i 30 uger pr. sæson)

Flexfagene vil hovedsageligt kredse om vigtige temaer inden for entreprenørskab og kunstnerisk udvikling - derudover vil der være plads til at efterkomme elevernes ønsker inden for andre tematikker. Som en del af forløbet vil de unge lære om og arbejde med lydproduktion. 

Der er max 8 elever pr. hold, og det er et 2-årigt forløb.

Når du er optaget på Musikerlinjen har du fri adgang til at anvende øve- og studiefaciliteterne i ’Ishuset’ i Hobro. Soloundervisningen foregår så vidt muligt på hhv. Mariager, Hadsund og Arden skoler, samt i Kulturskolens lokaler i Hobro. Holdundervisningen gennemføres der, hvor flest elever er tilmeldt.

I videoen møder du talentklassen, som spiller et nyskrevet nummer 'Fortrydelsesret'.

Optagelse

For at blive optaget på Musikerlinjen skal du bestå en optagelsesprøve. Til optagelsesprøven skal du spille en sang efter eget valg på dit hovedinstrument og evt. et stykke på et andet instrument. Derudover vil der være en test i hørelære og teori og vi slutter med en samtale omkring forventninger og motivation.

Frist for tilmelding til optagelsesprøve: 4. juni 2024.
Afvikling af optagelsesprøve: 11. juni 2024 (fra kl. 15.30)