Skip to the content

UNDERVISNING

Tværfløjte

Vi arbejder med blæseteknik, vejrtrækning og tonedannelse. Vi laver øvelser, der gør, at blæse- og fingerteknik opbygges langsomt, så man efterhånden kan spille mange forskellige ting. Undervisningen tager udgangspunkt i elevens niveau og ønsker. Vi arbejder med at skabe et musikalsk fællesskab, der introducerer forskellige musikgenre og stilarter og styrker din glæde og interesse for musikken. Man kan starte med at spille tværfløjte, når man er 8-9 år gammel. 
 
Undervisningen tilbydes som soloundervisning eller holdundervisning.


Pris
 
Læreplan


DET LILLE ORKESTER - KLASSISK SAMMENSPIL FOR ALLE
For at styrke det klassiske område er der obligatorisk sammenspil for alle, der spiller et klassisk stryge- eller blæseinstrument:

Mandag kl. 17.20 – 18.20.

Det vil være lidt forskelligt, hvor meget af sammenspillet man er med til, da alle niveauer er repræsenteret. Dirigent er Esben Kjær. For at alle kan følge med, kan der i perioder være tilknyttet mere end én underviser.
 
Når du tilmelder dig et klassisk stryge- eller blæseinstrument er du tilmeldt gratis sammenspil 30 gange i den kommende sæson. Når vi bruger ordet obligatorisk, så er det for at øge din indlæring ved at spille sammen med andre og det hver uge i 30 uger. Vi anser det for en selvfølge, at du som elev går til sammenspil når dit valg er et orkesterinstrument.
 
Såfremt du ikke ønsker at gå til obligatorisk sammenspil om mandagen bedes du skrive dette i kommentarfeltet.
 
 

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld