Skip to the content

UNDERVISNING

Drama Hobro

Dramahold 1:  For 3.-5. klasse
Drømmer du om at blive skuespiller – eller vil du bare have det skægt og udfordre dig selv? Så kom og vær med til drama.

På dette hold introduceres teatret gennem leg. Gennem sjove og udfordrende øvelser udforsker vi evnen til at spille roller, finde på dramatiske historier og samarbejde på scenen.
Vi klæder os ud og laver små forestillinger, som vi viser for hinanden, for hele tiden at blive mere trygge ved at stå på scenen. Gennem året arbejder vi derfor også på forestillinger der vil blive opført for familie og venner. Her er gode oplevelser, venskaber og sjov at hente, men også et krav om engagement og vilje til at være en del af et hold.Dramahold 2:  For 6.-10. klasse
Drømmer du om at blive skuespiller – eller vil du bare have det skægt og udfordre dig selv? Så kom og vær med til drama.

På dette hold dykker vi for alvor ned i teatret som udtryksform. Vi har det sjovt, men kan samtidig være seriøse og koncentrerede, når vi arbejder med karaktérudvikling, replikker, kropssprog, genrer, mm. For hver gang vi mødes videreudvikler vi vores dramatiske evner både på og udenfor scenen. Her får kreativiteten frit løb og der er rig mulighed for at bruge sin fantasi og evne til at finde på, da vi ofte laver små forestillinger som vi viser for hinanden.

Vi arbejder også på større forestillinger som vises for publikum, og deltager i arrangementer, hvor vi kan komme ud og huset og afprøve vores nye evner som skuespillere. Her er gode oplevelser, venskaber og sjov at hente, men også et krav om engagement og vilje til at være en del af et hold.
Pris


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld