Skip to the content

Klaver/Keyboard

Klaveret er et alsidigt instrument som kan bruges både solo og som ledsageinstrument. Faget klaver dækker over akustisk klaver, el-klaver eller keyboard. Klaveret kan f.eks. akkompagnere til sang eller et andet instrument og i sammenspil med andre.

Klaverspil giver en god forståelse af musikkens opbygning. Når du spiller klaver, lærer du at bruge noder. Du lærer også akkorder og kommer til at arbejde med puls og rytme. Vi spiller både klassiske og rytmiske numre.

Du kan være sikker på at din lærer har masser af ideer til hvad du kan spille inden for forskellige stilarter. Når du har lært det grundlæggende i klaverspillet, kan du vælge at specialisere dig inden for klassisk eller rytmisk klaver.

Til Klassisk klaver bliver du rigtig god til at spille klavermusik fra forskellige århundreder med stor teknisk evne, og fortolke og forstå musik fra verdenshistoriens store komponister. Vi vil spille og forstå de klassiske stilarter og former, læse noder og kunne spille klassisk musik udenad. Du kommer også til at lære både at spille solo og akkompagnement og spille foran et publikum.

Til Rytmisk klaver kommer du til at lære gode melodier og fede grooves i forskellige rytmiske genrer. Desuden akkord- og becifringsspil og på sigt soloer og improvisation eller udvikling af egen sangskrivning. Du vil både spille alene som soloinstrument og i bandsammenhænge med andre instrumenter. Undervisningen tilpasses selvfølgelig elevens alder og ønsker.

Undervisningen tilbydes som soloundervisning og holdundervisning.

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld